And so it is...

Sunday, June 12, 2011

Dengki Khianat Palejadahnya All You Damfaks?

 


Korang tu artis cikai... jangan perasan la wei! Aku dengki khianat sebab korang tu tolong abang AC Mangkok-Hayon mengencing orang Melayu dan dapat duit sampai RM200 juta? Gitu bang, kak? What the fu....? Did you all listen to yourselves talking to each other? Agaknya 6 orang "artis" tak laku kat atas tu punya IQ maybe less than 100 kut - IN TOTAL. Dan apehal pulak la Kolej Medikal nak berasosiasi dengan bahalol yang bahalol-dungupiang tahap cipan yang bahalol-dungupiang? Mahu kasi buruk nama universiti ke apa? Mahu kasi itu universiti masuk kategori Universiti Miki Maus ka? Alahai Mak Limah... 
 
Why would a university invite monkeys to be their ambassadors... just mind-boggling, man!
 
Aiyooooooo! Meleis... hopeless.


P/S: You know what? Kalau aku la yang kena kencing dengan AC Mang dan 6 orang useless monkeys kat atas tu, aku sure dah upah geng samseng Kepong yang berkulit hitam manis, dalam 10 orang gitu... aku tak kesah biarlah bayar sampai 20K sekalipun, aku akan suruh dia orang patahkan kepala lutut setiap sekor monkey tu semua. Biar berjalan mengensot sampai bila-bila. Biar dia orang tahu apa perasaannya kena aniaya... Hmmmm... atau, aku ajak semua ahli AC Konsortium yang teraniaya buat persatuan, consult KPDNKK, consult Karpal Singh, dan failkan saman kat mahkamah menuntut ganti-rugi daripada AC Mangkok-Hayon, claim balik juta-juta duit orang Melayu tu semua... biar sampai mangkuk tu tinggal sehelai-sepinggang... uik! secawan-sepinggan. Biar dia merempat dan merempit mintak sedekah kat kaki-lima Chow Kit untuk kasi anak-bini dia makan lepas tu. Biar dia kena humban masuk longkang taik oleh orang Melayu yang dia kencing.


Woi! Orang Melayu... 
Bila nak bangun daripada tido? 
Dah tinggi hari dah woi!
  




52 comments:

Encik Betul said...

First????

farid said...

top 5

mohd said...

seken

pendekar laut said...
This comment has been removed by the author.
pendekar laut said...

hehehe

GAFARO a.k.a. agentno9 said...

ia dipanggil kesedaran

Nizam said...

akhirnya terkantoi jugak!pastu nk salahkan org pulak dah!

mohd said...

xleh tahan ngan testimoni before after tu la...

ruhaz said...

kdg2 heran
semua produk nak beli
kene buat MLM

jual terus je la

p/s oooo xde untung....ptut laaa

3viL X eIjI said...

As Salam

Tak abis lagi lagi AC 4U2C The Scammers ni nipoo? Pergh... Bila duit dah penuh dpn mata, mmg tak nmpk kebenaran la.

Susah sgt ke nak ngaku buat MLM scam?

Admin said...

dah bangun dah :P

huhu said...

perjuangan lu btul2 mmbuahkan hasil la bro...salute!

Pokra Hontra said...

Tulah ACMang, dedulu tak nak dengar cakap Aidid.

Saya said...

Those six shits were mangsa? And now gonna be duta for a medical collage? What the hell is happening here?

Yo you stupid artists, you should know what you were into before you sign any contract. In my book, you are at fault too...Show some self worth and give the money back to d people you swindled. Dipshite...

Bomoh Hujan said...

hehehhehe speaker2 nyer sudah disuruh tutup molot....aiyoyoyoyoyoyo....apa sudah jadi.......tolong melayu buat loan kan kan kan.... AC Mangkuk ada sediakan loan peribadikan kan kan...kalau xsilap aku lew...dalam entry sebelum nih ada mah...speaker2 cap ayam pun ada kasitau....pasal loan tu.....hahahahhhahaha... muak aku ngan ko AC Mang....

siyes..... MLM ko buat tu paling best dalam dunia.... 12 ahli dalam satu level.....(betulkan kalau salah)hahahahhahaha....berapa ramai yang dah dapat bones? bones? bones? berapa ramai yang kongsi kekayoan bisnes ko tu? hahahahhahahhaah...

salute sama lu AC Mang....hahahah wehh papa gumul x back up ko lagi ke? ke xlarat nak upah dia meroyan dalam blog kakilima dia...

jap2 armand songkok senget xajak minum teh dah ke? hihihiihiih...tolong melayu konon...perhhh....buat aku tergelak...betul2 maharaja lawak... hahahahahhahah

up lagi.... Mata Hati biol tu ape cer? hahahahhaahahhaha....

wehhh metrol hariang....
xletak pun title Dato kat AC Mang... hahahahahahha.....dalam pesbuk perasan taruk DATO woooooo....wakakakakakka gila pangkat ape? wakakakakkakakakka....seb bek metrol xterjebak ngan ko dah...(setakat nih ler...aku xcaya jugak) hahahahahahhaahhahahahaahah

aku nak dengki?
eeeuuuuwwwwwwww xkose aku...so pada ahli2 yang dah joinT ACK nih....paling lama yang xmrasa BONES berapa tahun weh???? sian kat ahli2 yg diberi harapan hampeh tu...sian kat golongan yg kurang pendedahan...tu jer.....nak dengki ngan ko...aku nelayan jer....rantai tongkang ada ler...errrr ahli2 terdahulu ACK xrasa FRAST ke.. atau rasa GRUGI? hhhahahahahahhaahaha padan pun maharaja lawak~~~~ hahahahahhaha bebudak maharaja lawak pun dok bahan AC...bahan "DATO" tuuuuuuuuuuuuuuuuu.... hahahahahahaahahhahaha......

-papa gumul
-armand songkok senget
-mata hati
-speaker2 cap ayam

aper citer ACK wehhhhhhhhhhhhh kata berani kerana benar... biler pancaindera tanya...kol buat dek jer.....hahahhahahaahhahahha mau konar lap jejak telinga yekkkkk hahahahahahhaha
siyes wa peminat lu AC Mang... hahahahahahha lu mmg terbaek(mengenceng) ching!!!!!!!

Bomoh Hujan said...

oh silap... ini paper utusan punya... bukan metrol hariang.. sori2 hihihihihih

aidid....salima typo mana... rindu lew......... hihihihihiih

Pokra Hontra said...

Encik Bomoh Hujan,sila bawak bersabar.

ACMang tu mat selebet jer who thinks he's a big kahuna but hiding behind his puny kahuna.

ahin2960 said...

Aidid,

Ko cakap nak upah samseng tu kang AC buat press kata ko buat ugutan bunuh lak. Almaklumlah... bukan reti sangat baca Bahasa Melayu budak tu.

Baik ko tarik balik words tu..TROLOL..

Junaidi Mohamed said...

ahin... la bro aidid bukan kena pun ngan kencing merata si AC tu (tgk perkataan "kalau aku la yang kena..." kira macam provokasi ja. Ini lah, AC tu penganut MLM tegar la trmasuk 6 orang artis cikai tu. Siap mau buat sidang akhbar lagi, aku pun heran, naperlah apa yang dibuat oleh mangkuk2 tu semua mudah dilupakan oleh orang melayu??? adeh, samannnnnnnnnnnn... TERINGAT KES SKOR A YANG KENA DENGAN DUA BUDAK CINA DLM ARTIKEL BRO AIDID LAST WEEK...

Mr Freak said...

takyah takut..buat apa takut..aku pelik pehal takde orang pukul kat maharaja lawak..lepas show tu kumpul ramai2 tanya mana duit..dari senyap sepi simpan telur..keluarkan kemarahan pastu mintak balik duit..kasi keluar telur skit..

jangan kasi chance!

abd said...

Perhatian kepada sesiapa yg teringin cantik/ade power ranjers nak gelang magnet-batu gunung berapi, batu bukuit..(batu nesan jer takde kat situ)haaa tak yah kluar duit smpai beribu..pegilah plaza GM kat Chowkit tu..ade jual..aku dah beli tahun lepas..masa aku beli siap terdetik: celaka MLM jual smpai seribu aku beli RM120 dpt 2..

kwang3..

I wong (依之汉) said...

teringat Maharaja Lawak bila tengok muka AC. rLOL! AC patut la terkenal. Dia pun pandai buat lawak tapi serius dapat 200 juta! Aku pun nak!!!

Munah Kekonts said...

Lepas ni sokabar tersohor Metro keluarkan sequel artikel- Latok AC Mizal Diugut Patah Paler Lutuk.

Bomoh Hujan said...

pokra hontra..
ai peminat setia AC Mangkie... siyess...xpenah tertinggal perkembangan terbaru(pasal bisnes dia jer la)

dari kecoh bulan 12 nak pakai Dato...tapi hari nih utusan x letak pun title "dato" kat nama dia...nape? kat metrol membiol ada taruk title "dato"..kalau xsilap la...berani utusan memain ngan gelaran tu...psttt dalam pesbuk AC taruk DATO woooooooo.......hihihihihih so saper betul saper x betul nih... ai kompius nih...kompius kompius...xnak FRAST kemudian hari... huhuhuuhh AC Mangkie... ape citer lu nih.....

Adinda said...

Tok bomoh ni naper eh?
Mai sini nak urut dada sikit, kasi sabar banyak2..hihihi
Bones apakah? Dr Brennan ker?

I baru je habis baca series ACmang dlm blog ni. Tu la, dari awal tanak dengar cakap abang aidid. Kan dah kena. Hihihihi. Mesti AC ingat blogger tarak kuasa ni. Silap banyak ler. Simbah jer cuka getah abang aidid tu kat bentley dia tu. Baru sempoiiiiiii..

Bawang Besar said...

Tu la nasib AC Mang...

Bawang Besar said...

Nasib HPA dan lain2, tungguuuu...

Bomoh Hujan said...

adinda perkataan tu.... AC Mangkuk n da geng yang ajar..
GRUGI
BONES
STUPID DUM DUM
LEVAL
JOINT
FILL FRAST
oh xlupe jugak....AC Mangkuk jugak ada buat fake id....hahahhahahaha KANTOIIIIIII Jagamulut Kurangajar.... toksah la nak fake2...i dah master dalam id id nih.........sat jer leh tau hang buat fake id AC Mangkie eh.... -sekali AC Mangkie tersasul da...sila habaq jumpa my speaker2 yang tolol tu...hak hak hak hak hak...ada ke jagamulut kurang ajar boleh taip mcm tu...tu xtermasuk lagi dengan banyak ketypoan...sehingga salima mantap pun jadi typoooooo....hahahahah...

korang buka http://www.facebook.com/pages/We-Hate-AC-Mizal-His-MLM-Biznes/162605813771133?sk=photos lepas tu godek2 flyers dalam tu.... mesti ada ape yang aku taip nih... kalau xda... godek kat sini plak...http://www.facebook.com/pages/SAY-NO-to-MLM/144366415620850?sk=photos kalau xda jugak...... aku upload balik flyers kekantoian AC Mangkie yang mengguna fake id jagamulut kurang ajar....hahhhhaha
-----------------------------
pasal perkataan typo tu...ada sapa2 boleh tambah.... xdapat nak ingat dah... hihihi ai kan peminat no satu....sampai page ACK dalam pesbuk ilang..pasal banyak sangat soklan xterjawab..harap kan speaker 6 org tu..sume xreti nak jawab walaupun guna bahasa melayu.....

then dan dan klonkan id tok moh kata hina sultan... nih yang tok moh mareeeeee... terus jadi peminat AC MAngkuK hayun dalam tong sampah....siyes beb......FAKE id ok.... KLON id beware~~~~~~

Arina said...

Pasal lah susah sangat kita nak menyedarkan orang melayu ni kan....peringatkan secara belaian pun tak mau sedar....berus dengan berus dawai pun tak jalan....nak buat macam mana lagi org melayu ni ha???Anyway keep it up aididmuaddib...teruskan misi......

Mama Zharfan said...

me terjumpa blog ni--betapa taksubnya org2 melayu dgn MLM

http://duniakuelken.blogspot.com/2011/06/winners-nite-elken-2011.html

(Elken tu pun MLM kan?)
may be bro aidib boleh buat entry psl Elken plak lps2 ni

akuatik said...

bukan ke ac buka bisnes baru, ac living pulak... yg ada sabun semua tu....yg gelang ni rasanya ramai dah sedar..lagipun dia nak slowkan komplen ramai yg belum dpt bonus kan... bukan ke speakers ack sekarang ni berkempen utk ac living pulak

Mr Aslan said...

rumah AC dibelakang umah aku je... kasi bakor ke? :P

cek chun said...

pelik bin ajaib nooo..
dah hidup-hidup kena pedaya dengan acmang, siap ambik jadi duta lagi?
aiyooooo.. baper hengget bayo tu?
sekupang ka?
kahkahkahkah

Fitrix said...

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

Mcm Tuan Aidid ramalkan,bila dh crash tergolek2 mulalah cha yun alip bot.Kalau tidak backup x igt dunia.Ni ada hati & perasaan x mengaku kesilapan backup SCAMMER tu dan mintak maaf kat press conference?

JUTAWAN TAK TERPANDANG said...

Aku pernah dengar ceramah Ustaz Kazim Elias; " Ustaz... apa hukumnya makan duit hasil jual babi ? Saya tak minta pun duit apek cina babi tu, tapi dah dia nak bagi, saya terimalah. Ustaz Kazim jawab macam mana tau... " Yg hang pie report ada babi jatuh dalam telaga kat apek Cina babi tu, siapa suruh ? Hukumnya HARAM tau.. Samalah dgn kes ni. Yg hang pie join "bisnes babi" ni siapa suruh ? Kan dah tak pasal2 jadi "apek Cina babi". Korang fikirlah sendiri. Duit hasil join "bisnes babi" macam ni hukumnya apa... Malas aku nak layan !!!

hyelbaine said...

And how the mighty have fallen(?). Sepandai-pandai tupai melompat akhirnya kena tembak dengan senapang patah pemburu haram jugak :P

I wouldn't recommend anyone to join that IPT for sure

Sicher said...

Oh Fiona....I love you....

Fiona....

terciptalah irama cinta ini
Hanya untukmu

Semoga kau dapat memahami
Perasaan hatiku ini

Fiiioooooonaaaa
gadisku
Suaramu bak buluh perindu
Cukup untuk membuatku resah

Fiiioooooonaaaa
Cintaku adalah milikmu selama-lamanya


Time to get back to singing, Mr AC Inzal.

Yeah, tunggu je press conference diorg 15hb ni. Dan.....kenapa mamat2 tu jadi spokesperson kolej medical tu? Ayarrrkkk

n0tangel said...

HAhahahah! aku dr dulu tak ske AC.
Ape lagik la geng2 samdol nie nak buat?

ANyways bro AM, ni ade sorg member nie forward kat aku 2 hari lepas.
Ble mintak tlg tengok dak. dier ckp, kencang gak kampeni nie. hahaha mcm biase, musti ade killer product... cekidaut yoo..!

http://www.tricajus.com.my/pelanpemasaran.html

Santo said...

i hope we all not too excited with this news. as we know, there are now doing the AC Living Large thingy. I suspect in the press conference tu nanti diorg akan cakap: "kami tak kena tipu, cuma kami dh tukar nama bisness kami. komen2 quit jadi speaker tu hanya promo utk biznes kelentong baru kami. kami promoter ACLL now!"

let's wait for the truth to be revealed.

Chipandales said...

AC nak nyanyi semula? Moleklah tu, jadi balik penyanyi hip-hop versi ganyut..

minah_stapler said...

i echo santo's sentiment... hope this is not just another publicity stunt.

and the battle goes on and on...

Rozy said...

n0tangel, tricajus tu pun MLM gak, produk dia memang jenis yang melayu suka (sex related). kawan i kat pasir gudang minum hari2, siap promote dgn kengkawan. kononnya, dia hebat di ranjang & mampu beristeri 3 dgn guna menda ni. dgn angkuh, ego, berdegar2 &menunjuk2, katanya menda ni boleh mengatasi sakit diabetes & darah tingginya juga. Allah Maha Kaya, satu hari dia tak sedarkan diri & terpaksa dikejarkan ke hospital. doktor mengesahkan, buah pinggangnya telah hampir rosak dek tersumbat serbuk2 halus dari kopi tenaga (bukan tricajus je, brand MLM/non-MLM lain pun dia bedal). so, sebulan dia terdampar kat spital, cuci buah pinggang hari2. azab tak yah cerita... dah kluar spital baru nampak donia tinggi-rendah, baru cara ckp ada bunyi normal. ni kesah benar ni... jgn cuba sebarangan...

Adinda Resah said...

Kompem publicity stunt ni. Bila semua dok menunggu, keluarla cerita kami tetap sokong AC.

Wei AC!!
Nak cari penari latar tak. I can ronggeng or jadi pom-pom girl. Ya au auuuu..

penyu-turtle said...

penat...penat...penat

Im Tired Of MLM

aku the great said...

APA KABO DGN BENTLEY DIA EK? MASIH GUNA ATAU DH KENA TARIK OLEH BANK?? HEHEHE

Eliza said...

What is wrong with our education system nowadays kan? Con Artist for U ambassadors? Something is not right here. Merosakkan imej universiti jer.

Aidid, music pleaseee...

AidahT said...

so, apa outcome PC semalam?

Adinda Resah said...

6 stooges tu kata behenti since April sebab tak dapat jana pendapatan untuk AC.

Khai- biasalah, bila ada orang Melayu nak maju sikit, adala yang cakap macam-macam.

Rosma - tak sangka Datuk ambik kami jadi duta.

Bullshit

Munah Kekonts said...

Yo ko Resah? Ish..ish..ish..

bon3fir3 said...

bang aidid, boleh tak selidik pasal maqui berry? gua nye kawan2 bodoh2 gi caya pasal menda2 ni. gua memang tak caya kalau benda2 yang berunsur mlm ni.

Zul Hairin said...

Skarang dah mface sama2 naik dgn scammer red island cafe

pius mantara said...

Ada juga yg betul2.. Klu join sebagai ahli, kita dapat potongan harga... Klu semua pun di cop tipu. Bungkuslah semua syrkat. Termsuk Cosway, CNI pun ada yg jutawan. Cuma rangkaian dia tu. Kita duduk bawah orang, bukan kita tak ada keistmawaan. Time join, dia bagi produk juga. Tak adil, klu kukuk2, bukan kita bank in duit dalam acc orang mcm tu sehaja....