And so it is...

Tuesday, April 19, 2011

A Century Of Pissing Off Psychos


This Is My 100th Entry




25,000 hengget ajo? 
Buek taik gigi pun tak cukup jang oi...
What the fak?
Baek aku men gitar... ado gak pekdah.


______________________________________________________



68 comments:

katakbiru said...

1st?

Bomoh Hujan said...

bulih dapat 1st x??? kalau xdapat dapat top 5 pun ok la

Rose said...

100th entry about RM25k bounty for u...

Meh nak nyanyi sket:
"I'm a cowboy, on a steel horse I ride...I'm wanted...dead or alive..."

katakbiru said...

sori bomoh hujan~~~~~~~~~~ hahaha

Bomoh Hujan said...

ahhh kenapa mesti katak biru...tidak katak hijau hihihih 2nd n 3rd ai punya...

katakbiru said...

selamat mencuba lagi buat bomoh hujan..seken jer yu punya k..hahhaha

mimi said...

Top 10!

cek chun said...

Lambat takpa asalkan tak ikut MLM

I wong (依之汉) said...

Wanted poster ni nanti tampal la tu kat brochure MLM. Pergh best siot. Aku pun nak... kekeke

missatieah said...

top ten kot =b

ak47suk1 said...

sapa2 yg rajin buat la poster wanted untuk aidid satu :D

Alhafiz said...

Top 15...hehe...

Bomoh Hujan said...

seb bek muka ai xda dalam poster aidid kali nih hihihihihi

Fitrix said...

Happy 100th.

Seriously,siapakah lanun MLM yg twrkan 25 ribu tersebut?Nak juga tau.Jadi sesiapa yg tau siapa lanun tersebut?

Lagi satu,25 ribu ringgit je?Alah jutawan(atau lanun) MLM ni.Up la sikit.Kalau 1 juta baru la orang pandang.Contohnya aku hehehe

missatieah said...

tak berbaloi langsung nk bagi 25k je.. kata jutawan malaysia...jutawan ke? cehh

kambingbauashem said...

alamak no 16 lak

kambingbauashem said...

askom saya baru buat blog tgk le blog saya tanjongmalimmari.blogspot.com
tlg le comment ye
askom

cek chun said...

yang,
kat sini bukan tempat pomot blog naaa..
puk kangg...

tapi kalau nak komen-komen, sila ler

Rose said...

Heran betul. Last week ada email kat Gordon University, Florida. Tanya about PhD in Metaphysical Science (degree "Dr" Azizan). Email terus kat website Gordon University tu, tapi bila dapat reply, dari Crown University yg cakap depa x tawarkan Metaphysical Science. Heran camne uni lain lak yg jawapkan...(tapi surat menyurat Gordon University: cu.education@gmail.com - maybe ada kait ngan crown uni.. Dah la guna gmail...hahaha).

Anyway, tahu yg Si Azizan tu menipu, tapi biasala, saje nak double check, gatai xde kerja...

Laila said...

Ai top 100 on Billboard chart.

Will the real Aidid Mu'addib please stand up?
I repeat, will the real Aidid Mu'addib please stand up?
We're gonna have a problem here..

Fitrix said...

Wow Rose rajinnya ya jadi CSI check PhD Dr Telunjuk Dahi.Hats off 2 u.Dr Telunjuk Dahi ni nak menipu pada zaman IT.Di mana setiap maklumat di ibu jari dan kaki.Google je dh tau universiti tu x wujud.Mungkin wujud di dimensi ke 17 kita x tau la kena tanya dia sendiri

Nizam said...

kalo tertangkap dorg nk buat ape?nk bunuh&bakar ke?keh3.bangang punye MLMers!

Muhammad Affandi Adnan said...

kite bako! kite bako!

Rose said...

Fitrix, setakat email je, nak satisfy my curiosity..

Mamat Zizan tu patut tukar trademark telunjuk kat dahi tu ngan wat huruf L ngan jari pastu letak kat dahi...

Loser...

osip said...

aidid..aku hampa ngn ko..aku expect 25m ke..at least total kerugian syarikat2 MLM disebabkan blog neh..ac mizal pn da tak pakai bently..

ni 25k je?..tu viva je beb...hahaha

hentam lagi diorang ni!!

Muhammad Affandi Adnan said...

L for Lembu pun boleh gak Rose oii...

Neotoxin said...

waaa.. nak gitar.. Gibson LP ke epi? hehehheh...

hyelbaine said...

Hhmmm, only 25k the bounty on Aidid's identity? For all of the 'millionaires' they claim to have, that's really pathetic.

And here I thought these are worldwide, million dollar companies. This must be the work of the butt-hurt downliners because that's about as much as they can afford :P

Anyways, I wonder what's the bounty on the other regular commentor's here? Btw, congrats on the 100th, here's to 100 more butt-hurt posts!

Mata Hati said...

Mohd Fuad AL-BOROI TUA..

zero nilai engkau dey..

MUKA PECAH TINGKAP+BARAI+BENAK..BERNILAI KAH???

HAHAHAHAHAHA!!!

(malaun mane yg menawarkan 25K tersebut..Better gunakannya didlm biz network marketing(SLM&MLM)..by the way who gives a shit bout u FATSO???)

Rose said...

Hahahaha....Baine, I would pay RM10 to see u, leh ka? (sorry, tarak duit, tak dpt bagi bounty mahal),

@MAA : Lembu, Loser, Lintah, Lemau, Lembab...apa lagi yg sewaktu dgnnya...hehehe...

cek chun said...

gentleman..
start ur engines!!!!

Azie_Jamaludin said...

owh..u back Mr. MH..

been wondering where hv u been...;p

Rose said...

Wah, Mata Hati...lama tak nampak, apa khabar? Still butt hurt, I see...

Mata Hati said...

Eh..Eh..

Siapa yg telah ter ' BUTT HURT ' itu barangkali???

HEHEHEHEHE

Azie_Jamaludin said...

im curiuos...since u know him Mr. MH..ap kate u je yg expose Mr. AM ni..ok pa..dpt gak 25k..leh kawen tuh..haha

;p

Rose said...

Elele....sukanya dia...seronok dapat komen entry AM ke 100 kan? Cakap betul2, ko ni peminat AM dalam diam, tapi sebab AM tak layan, ko tak keruan (pinjam word fav hang sat ya, Chun)...

cek chun said...

MH
kalo ko dapat expose incik poad, ingat ni tau
aku nak GITAR
GITAR tu ok..
duit tu ko ambik ler

hyelbaine said...

I pity who ever En. Poad is. Out of the blue he'll break into a caughing fit wondering which Ma Hai keeps shouting his name :P

Aidid Mu'addib said...

Mata Pundek AL-PEMAKAI GELANG MAGNET
Memang mahu kasi tahu satu dunia ko ada zero IQ ka dey?
MUKA CIBAI PARASITE ORANG MELAYU, ANAK SAKAI USELESS... LAGI TARAK NILAI...
HAHAHAHAHAHA!!! HIK!

(At least ada malaun kaum hindu sedara mara pengamal MLM ko tu ada menawarkan 25K... Ko apa ada bahalol wei? Habuk langsung tarak... taik kering selepet ada la. Satu sen tarak guna punya anak sakai, lintah-darat hisap darah orang tanpa segan silu. Better gunakan kepala ko tu buat hammer tukul paku kat dinding... ada gak pekdahnya. Biz network marketing cibai (SLM&MLM) hanya utk org dungu-piang-sengap-bingai sahaja samdol... wake up you dumbass! By the way who gives a shit bout me, you fucking asshole? About 1.3 million pageviews... so far.... what the fuuuuccckkk??? Kalau dah sengap-bingai akan kekal sengap-bingai sampai bila-bila wadehel... this fuck is dumber than a bag of hammers)

Yang benar,
Mohd Fuad Bin Baharuddin
a.k.a. Aidid Mu'addib

kambingbauashem said...

tapi nape kerajaan tdk ambil tdkan ke atas dr tunjuk dahi tu? memalukan negara je orang luar x respek malaysia langsung bab penipuan dr prof ni

Fitrix said...

Mata Hati baru lps dr kandang ke?Siapa la yg baikkk hatiii sgt lpskan dia ni.Mata Hati,sila kembali ke kandang anda. Sekian,terima kasih.

Laila said...

Hudefak is MH?

osip said...

worthless moron..agama dia MLM..

Apisz Ashari said...

MLMers sure butthurt punya lah! HAHAHAHAHA!

wv: asicsi (kasi csi) - means, suruh CSI cari Aidid? WAHAHAHAHAHAHAA!

I wong (依之汉) said...

Tapi aku sedih gak la apasal harga AM 25k jer. Menunjukkan AM masih tak beri ancaman kepada MLM ni. ISh. Go go go AM. Tingkatkan lagi bounty tu...

rLOL..(terpengaruh nengok manga One Piece, where the higher the threata to the world Government, the higher his bounty will be) :p

Asyraf said...

dah macam manga One Piece dah... lagi ..bro AM... kupas lagi sampai bounty naik bro.....

azwan said...

25K? Bagi aku patut naikkan ke USD 25 Mil, sama taraf dgn offer US utk tangkap Osama Laden. Baru la jadi hero 1st class! keh keh keh..

Bomoh Hujan said...

murah lagi tu.. 25k.. kalau dah 20 juta... baru aku cari hahahahha...sanggup ke nak kasi 20 juta??? hahahhahha

mata babi@hati tu mana??? ialng dah ke??? ari tu bukan main dedah gitu2 si aidid...haremmmm xda bukti punnnn mcm haramjadah jer..dasar anak anjing ..keberetttttttt sumpah jadi tiang telefon baru tau.....erkk skrang org manyak pakai henpon sudeyyy fail!

Whatchamacallit said...

kalau bagi cash 25K ok lagi, tapi kalau depa nak substitute 25 gelang magik + kad nano kasinaik + jus hancing kordi (total value 25 juta zimbabwe dollars).. mana nak carik downline bangang mau buang itu barang.

Apapun keep up the good fight Dark Knight!

n3scaf3_ais said...

Kebenaran ni memang pahit bro..teruskan wat bodo je..ntah ada ke tak 25K..kencing je tu...

http://nescafeeais.blogspot.com/2011/04/apa-itu-e-mail-1-malaysia-atau-my-email.html

Cik Puan Peah said...

hape barang 25k..ptptn ak pn x lepas...*muke belagak*..kasik up lg la!::))

blogtilldrop said...

up lagi...250k pulak kot..hahahah atau 2.5 million

Dunia Baru said...

tunggu tahun depan...mana tau market Value utk bro adid naik jadi 25Juto...

cantekk said...

harus la 25k je,
bisnes da jatuh merudum gara2 bro aidid,,
itu je yg mampu..
muahahaha

Mata Hati said...

Mohd Fuad @ Aidid sudah PANASSSS...

BHAHAHAHAHAHAHA!!!

Aidid Mu'addib said...

Mata P**i...

BHAHAHAHAHAHA... wadefak dol? Apa yg kelakarnya? Dan apa yang panas? Ko ni psycho eh samdol? Dari dulu lagik aku suspect ko ni psycho... u know, dungu-piang-sengap-bingai low IQ punya psycho. Adakah sebab byk sgt makan duit haram-laknat MLM dan skim piramid sampai begitu sekali jadinya? Reaksi dan apa yg ko tulis selalu berbunyi sebijik macam mat rempit tak sekolah dan terencat akal gitu. Macam bahalol pundek jadinya tu bang. Cuba la jadi orang normal sket... aiyoyo anak hindu sekor neh...

Yang benar,
Mohd Fuad Bin Baharuddin

Rose said...

Mata Hati juga sudah PANASSSS....

Tu la pasal dia dok marah pastu gelak. Mmg psycho betul. Agaknya nak amek role Joker ke Two Face ke..ye la, Aidid kan Batman.. Sapa lagi villains yg psycho, hmmm?

hyelbaine said...

@ Rose,

IT would be one of satan's minions. The one with the limited vocab who has a laughing gas tube stuck up in ITs renal cavity.

izzNatta said...

Mata Hati kasi reveal la sapa tuh Aidid.... jadi kau boleh dapat 25K tuh... jangan la post kat sini...

Kau letak la nama Mohd Fuad tuhh, IT profession ke...bla bla bla...

Jangan sampai kena saman dgn Si Fuad dah.... ada berani? Atau telur kau terkelup ke dalam?

Eliza said...

Salam...

Aidid, u shud know by now, u did the right thing to make things right . Not all of us the readers here be given the strength and willing to face any risk ahead like what u’ve done so far. Perjuangan Aidid and the gang here adalah fardu kifayah.

Whether the MLMers’ like it or not, blog ini adalah blog ilmu dan fakta yg disampaikan secara sinikal dan keras oleh tuanpunya blog. As for now, I sense dah kurang sikit compare dulu kan?kan? But hey..we’re adults here and who cares bila dah ada papan tanda besar 18SX di atas. Take it or leave it.

Konsep MLM dan Skim Piramid adalah perniagaan berbentuk penindasan kpd ahli-ahlinya dan meragukan kpd umat Islam. Parasit yg akan menghancurkan ekonomi orang kita dan negara ini.

Kalau nak berbisnes kamu mesti ada passion, ilmu dan kerajinan. MLM hanya menjanjikan khayalan dan indah khabar dari rupa. Kebanyakan pengamal tegar MLM yg saya kenal sanggup menipu diri mrk sendiri utk mengaburi mata org lain.

Aidid and team mates;
Never, never, never, give up to educate your people. It’s hard to beat a person who never gives up.

An said...

dulu ade sorang mamat ni, die add aku kat fb, ntah sape tak kenal...

rasenye hampir setiap hari die hantor msg kat fb suruh join mlm under die...

lepas aku geram sangat, aku cakap baek2(wall post) kat die suruh die berenti bende tu...

tak semena2 dimaki hamunnye aku, aku tak ngalah aku siap copy paste fatwa dr negara arab, pastu ade kroni2 die bekap die marah aku balik, "Laa.. orang arab rupenye, blah la balik negara hang balik... sini Malaysia!".

sampai macam tu sekali tuan2 mlm ni...

"we are what we eat", bile makan duit haram, rohani kite pun akan terjejas... sampai kata2 ulamak pun dicerca.

musbiaggi said...

hiiii

WORD VERIFICATION burid

hyemynameisrasyid said...

woo.,cayalah.,mksudnya perjuangan bro aidid slama ni berhasil.,puak2 mlm ni dh mula goyang la tu.,huhuhuhu^^

btw, i'm top 65!! hehe
terlambat pon nk jgk.,

Apisz Ashari said...

HAHAHAHAHAHAHA..

Mohd Fuad?

HAHAHAHAHAHAHAHAHA..!!

KAHKAHKAHKAHKAHKAHKAHKAH!!

(goleng2 atas lantai)

WV: nocac

Anas Zafarullah said...

wei aidid, ko jangan takut dengan babi2 nih semua...teruskan usaha murni ko membenteras kegiatan MLM sial nih...aku cukup hangin bila orang sms aku, msg aku pasal MLM nih, comfirm aku call balik maki hamun kaw kaw, bangang sungguh !!!

n3scaf3_ais said...

teruskan berjuang...

Daging Tiruan - Made In China

Johey Oak said...

Daging tiruan? Uekkk... Ni kalau ade org MLMkan mesti ramai yang kene tipu. Yela, Upline always right ma...

Wanita Bertudung Hitam said...

baru baca! haha funneh la!!