And so it is...

Wednesday, January 26, 2011

Koleksi Artwork di SNTM































wani


wani  


wani






mine

mine


mine


muse taken





41 comments:

Muhammad Affandi Adnan said...

1st!

afrohead said...

haha naiiisssssssssssss!

Azrul Hisham said...

best2 :)

http://aniesandyou.blogspot.com said...

waduh3

Blood Seeker said...

I love wani

Jiji said...

i think i should contribute.. hehe tunggu!!

mama_QnR said...

masterpieces!!!!!!!!

hyelbaine said...

Hahahahahahah.....

Totally dig the SNTM strikes back one. Too bad I'm not part of the army behind it tapi sebab aku nih sniper so takleh ler beratur ramai2. Nanti aku nyer cover blown tak boleh aku nak tolong the anti-MLM army ;)

It Just Me..... said...

aku nak sebotol jus cendawan....tapi 40 kali bayar tau...mahal sangat sehhh...
bg aku bonyot the best...yearghhh...SNTM Rules...

Zam DiEnd said...

nice picture, mohon like :P

AZAM said...

terbaik la ......

azwan said...

Salam,

You guys are soo creative.

TQ

szwb_80 said...

salam, yang monavie punya scene tu ala2 dialog antara aidid n MsAwin ke? minah salleh cantik punya cleavage tu MsAwin and the man in uniform is aidid...kui kui kui

osip said...

aidid, yang batman tunjuk f**k tu tak letak ka..lawak tu beb

Aidid Mu'addib said...

okeh!

Abu Ryan said...

mantop!!! I laik...

phreak-id said...

Giler rajin diaorang buat. Haha. Banyak siot idea.


Terbaru > Maxis Om Nom Nom : The Conclusion [Kami 1st] > Gadis-Gadis di Jabatan Ku. > Dunia Blogging Yang Di Famouskan Oleh Redmummy Dalam Berita Minggu Semalam, Hari Ni Di Famouskan Lagi Dalam Hot Chat HotFM Pula

tupaimerah said...

yg betmen tu terbest. kahkahkah

Bomoh Hujan said...

nasik ganja 1!!!

shan said...

nice... baek punya...sgt kretip...

nama aku din said...

ganja? ya ganja segar dari ladang.......

dakwat hitam said...

minx darling wat button badge logo SNTM color biru 2...yg 2 lawa...

Tamar Jalis said...

Haapnya lepas ni ada la yg kreatif buat video hitler mengamuk tu pulak versi mengamuk pasal mlm

daliela said...

agaknya kalau aidid tak keluar entry ni...mau cecah 400 komen kat entry monavavie tu...

Laksamana said...

Well, kat entry Transfer Factor pun ada jugak yang nak mula trolling... Hehehehe.

izwan sahari said...

creative giler....bro Aidid...mntk tolong check HIGOAT from HR Marketing sat.....

Aidid Mu'addib said...

Trolls kat TF, aku dah kasi ubat....

Higoat pls rujuk pada entry ttg makanan kesihatan dan colostrum...
Itu general idea tentang isu makanan tambahan sebegitu.
Tapi utk plan pemasaran HIGOAT... gilabab maksimum 8 level punya komisen/riba' tu... yg itu rujuk pada entry pasal MLM dan isu shubahah serta entry kiraan matematik MLM.
http://jutawanhigoat.com/HR/plan.php

miss nina said...

kreatif :)

adi said...

tokey buat printing tshirt takde ke kat sini...
buat la logo ataih dua2 tu catik buh depan belakang.....

sure kaki mlm takmo dekat ...
hehehheheh

Laila said...

Fuiyyyooo...ada terselit gak gambar Dr. Rozmey, for the first time evah kat blog ni.

Oh Dr. Rozmey,kau yang ku cingtaik...

Firdaus Tarmizi said...

kalau minum monavie boleh jadik cun macam helen kruger, aku pun nak. tapi i stand by my point yang beli jus >rm100 adalah perbuatan bodoh. kalau orang bagi free maybe la nak :p

and yes, to me it's still a simple fruit juice until proven otherwise.

keep it coming aidid. your writing simply motivates me more to seek Halal source of income, born out of good-old hardwork and sweat.

ilufne said...

aidid mintak email weh. nak email html code to add gajet 'whos among us' so boleh tau readers online at any time.

nak copy paste sini comment box tak allow pulak.

Aidid Mu'addib said...

aididmuaddib at suratg dot kom...

ilufne said...

okeh emailed. check your inbox. masehhh. :D

Ummu Amisya said...

mmg sungguh kreatif dn ada yg lawak giler..ok la tk kecik biji mata mmbaca dn bole gelak2 sakan...

jakostardust said...

nice artwork..... viva SNTM!!! viva Aidid!!!

lyms75 said...

Best gak web nie yek...patut ada banyak lagi nehhh...anyway, i pun mangsa MLM nie...mcm2 ada...sebab hanya 1 ja...nak kaya, nak kaya, nak kaya...tpi yg KAYA taukey dia la...sebab kita da bagi duit kat dia walaupun dia tengah berak dalam tandas awam ttu....

hasnihairiji said...

apalah kau orang....orang sebok buat duit korang sebok berdebat kat blog

Aidid Mu'addib said...

Yep... aku pun tgh sebok buat duik neh...
Tapi takde la buat MLM atau skim piramid laknat.
Geng mat rempit meleis tak sekolah cukup suka buat kejadah MLM/SP...
Ko buat yg mana satu dol?
Maqui berry? What the fuuuuuuck? Jauh ko tertinggal bas erk?

Aidid Mu'addib said...

Puki Berry...
http://1.bp.blogspot.com/-9-gm68P-rQ0/TfzcCbm2hWI/AAAAAAAAACg/U6KNnDPJLOk/s1600/mp+mb.png

Plan pemasaran skim piramid ni samdol... ko mmg tak sekolah ka?

Arya Dröttningu said...

hasnihairiji,
Apala ko ni. Orang wat business dia sibuk perasan jualan langsung tu business..Hahaha. Pathetic fool.